Leef je uit met kleur

Permanente kleuring

Davines Mask

De kleuringen van Davines zijn zeer gekend in de haarwereld! De buitengewoon glanzende en duurzame zorgen voor het “wow” effect. De producten zijn flexibel en eenvoudig te gebruiken met een lage ammoniak geur.

Het innovatieve permanente kleurringssysteem met Vibrachrom™ technologie – nog nooit eerder toegepast in de cosmetica wereld, heeft een uitzonderlijk verzorgend en glansgevend effect op het haar en zorgt voor een langhoudende kleur omdat de pigmenten gelijkmatig in de haarstructuur penetreren. Flexibel en gemakkelijk te gebruiken systeem met een aangenaam parfum die de ammonia geur neutraliseert. Ideaal voor het veranderen van reflectienuance, het dekken van grijs haar en tot drie niveaus te verdonkeren of oplichten. PPD en parabenenvrij.

Opgesplitst in de series : Naturals, Browns, Reds, Blondes en Extralifts, vind je altijd wel de juiste haarkleur.

 

Olaplex | Voorkom schade. Repareer Haar

Echte wetenschap. Echte resultaten.

In drie stappen naar hersteld haar, 2 in het salon, 1 voor thuis.

Het drie stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Ik gebruik Olaplex om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij radicale kleurbehandeling om de ultieme haarbreukverzekering te bieden.

 

Tijdelijke kleuring

Door gebruik te maken van super kwalitatieve producten kan ik écht diepe, mooie, glanzende kleuringen zetten die 6-8 weken goed blijven.  Zeker als je het gekleurde haar achteraf thuis verzorgt met de aanbevolen producten.

Kijk hier maar eens.

Bel +32 497 28 19 53 voor een afspraak om jouw haarkleur om te toveren!